Bokmässa på Vallentuna Kulturhus

Cecilia presenterar sin bok på Bokmässan i Vallentuna, 2022-11-19

Boksignering hos Mimmi Smått & Gott

Cecilia signerar sin bok hos Mimmi Smått & Gott, lördagen 28 maj 2022, mellan kl. 12 och 14.

Välkomna till Bällstabergs Torg 6, vid Kragstalunds station, 186 55 Vallentuna!

För en psykologiskt stabil framtid:
Ta en sak i sänder!

Kort film med bokpresentation på Världsbokdagen, 23 april 2020, Vallentuna bibliotek
Textad bokpresentation för döva och hörselskadade
(för texten, klicka på text-ikonen vid videons högra nedre hörnet)

Pressmeddelande från Visto Förlag

När allt fler drabbas av ångest, nedstämdhet och utmattningssyndrom är En sak i sänder! en livboj. Ställer dina tankar till det för dig? Slår självhatet till allt för ofta? Lovar du dig själv att göra förändringar och ger upp efter tre veckor? Kan ångest vara bra? Hur lång tid tar det att skaffa sig en ny vana eller att bryta en ovana? Hur kan vi människor vara både urkorkade och supersmarta? Författaren Cecilia de Lacerda vill tro att dessa frågor väcker din nyfikenhet och att du vill undersöka hur du tänker, känner och beter dig.
Hennes mångåriga erfarenhet som psykolog och leg psykoterapeut har gett henne ynnesten att få lyssna på andra människors svårigheter och tankar och nu ger hon tillbaka genom boken En sak i sänder! Hon vill bidra genom att ge hopp och verktyg utan pekpinnar och genom att bjuda in till att leka och fundera. Eller kanske kan du testa något nytt och bryta en ovana? Vi människor har var och en sitt lidande och genom att tala med varandra och ge stöd och råd kan vi hjälpas åt.

Cecilia de Lacerda har tidigare arbetat som skolpsykolog, inom den öppenpsykiatriska vården, på Beckomberga mentalsjukhus och varit med och byggt upp en krismottagning i Kista. Hon har vidareutbildat sig till psykoterapeut vid Svenska Institutet för Kognitiv Psykoterapi. En sak i sänder! är hennes första bok och hon vill att den ska fungera som en guide och som en vänlig och inbjudande vän som leder till eftertanke och samtal.

Foto: Francisco de Lacerda

Cecilia de Lacerda bor i Vallentuna tillsammans med sin man och arbetar som psykolog och leg psykoterapeut på Furuhöjden rehabiliteringshem. På fritiden tycker hon om att åka skidor, vandra, måla och sy. Dessutom gillar hon att dansa och spelar i Vallentuna Blåsorkester.

Författare och illustratör: Cecilia de Lacerda
ISBN: 9789178851485

För kontakt med förlaget:
Visto förlag
031 – 762 08 99
info@vistoforlag.se
Provläsning

För kontakt med författaren:
Cecilia de Lacerda
070-201 08 65
cecilia.delacerda@vermelho.se

Visto förlag
Rosenvägen 2a | 44331 Lerum | 031-762 08 99
info@vistoforlag.se | www.vistoforlag.se
Instagram: @vistoforlag | www.facebook.com/vistoforlag/